Weleda Salon Castricum

'Mama' Behandeling'

 

'MAMA' BEHANDELING

 

Speciaal voor de zwangere vrouw heeft Weleda -in samenwerking met verloskundigen- een 4-tal behandelingen ontwikkeld. Eén voor elke fase van de zwangerschap, 3 tijdens de zwangerschap en 1 na de zwangerschap ter ondersteuning van het ontzwangeren. De behandelingen zijn los van elkaar te ervaren of als serie.

 

 

1e trimester: Tijdens de eerste 3 maanden wordt vooral aandacht besteed aan het gezicht, misschien is de huid onrustig en vraagt het wat meer of andere verzorging.

 

2e trimester: Tijdens de 2e fase van de zwangerschap wordt de nadruk gelegd op de benen, deze hebben het steeds zwaarder te verduren. Dit houdt in dat de benen uitgebreid gemasseerd worden.

 

3e trimester: Tijdens de laatste fase gaat de aandacht vooral naar het masseren van de buik en rug.

 

4e trimester: Vanaf 6 weken tot 3 maanden na de bevalling. Met deze behandeling staat het ontzwangeren centraal, de behandeling wordt afgestemd op eventuele klachten en wensen van de moeder.

 

Bovenstaande geldt als richtlijn. De samenstelling van de behandelingen gaat in overleg en is afhankelijk van de behoefte van de zwangere op dat moment.

 

Tijdens de eerste behandeling geef ik het boek ‘Puur Zwanger’ kado.

 

In elke fase van de zwangerschap kan ik advies geven over de producten die ondersteunend kunnen werken tijdens en na de zwangerschap, en natuurlijk ook voor de baby op die op komst is.